Hae
100 yötä kesään

Lupauksia ja tavoitteita vuodelle 2019

Meitä jopa hieman huvitti tänään kun kävimme ruoka-ostoksilla… Kärrymme täyttyi kahden ihmisen detox- kuurista, miten kliseistä se onkaan juuri vuoden ensimmäisenä päivänä. Toki jos pienelle mehupaastolle ei olisi tarvetta, niin ei me sitä tehtäisikään. Tällä hetkellä lähinnä tuntuu, että suoleni on viinimarinoitu ja hyvin suolattu. Kolmen päivän pieni puhdistus ei voi olla kuin hyväksi. Toisaalta en myöskään yhtään kritisoi sitä new year new me- ajatusta, sillä jostainhan se on se motivaatio hankittava. Vuoden vaihde on kuitenkin symboliikaltaan kuin uuden alku ja toisaalta uusi vuosi on hyvin lohdullinen ajatus mikäli edeltävä vuosi on ollut raskas syystä tai toisesta.

Toisaalta vuodenvaihteeseen ladataan aina ihan mielettömiä paineita, uusi vuosi – minun vuoteni! Mutta tosiaan jos meillä ei olisi toivoa paremmasta, niin mikä meitä motivoisi? Ah, niin tosiaan olin kirjoittamassa tämän vuoden tavoitteista. Ja aasinsiltana tämä mehupaasto oli yhdelle niistä… Eli kehon hellimiselle. Olen hiljaa alkanut rakastumaan sunnuntaisiin body balance- tunteihin ja nyt kun tänään lähdin salilta, katselin lukujärjestystä ja ajattelin siitä löytyvän ihana paljon jooga ja balance- tunteja vaihteluksi. Nyt ainakaan kolmena tulevana päivänä ei tule raskas liikunta kuuloonkaan. Tänä vuonna haluan keskittyä enemmän kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen kuin mitä edeltävänä. Olkoon se siis ensimmäinen tavoitteeni.

Koska huomaan puhelimen kasvavan kiinni käteeni, on asialle tehtävä jotakin. Ehdottomasti se on puhelimen jättäminen esimerkiksi iltaisin kokonaan pois sängystä. Tämän ajatuksen myötä olen miettinyt miten paljon kehittävämpää olisikaan lukea muutakin kuin facebookpäivityksiä, blogeja ja HS- digi sovellusta. Joten tänä vuonna olen päättänyt lukea enemmän kirjoja, tässä kai toinen tavoitteeni? Onko lukususuosituksia?

Kolmantena ja nyt myös viimeisenä tavoitteena vuodelle 2019 –enkä ehkä puhuisi viimeisestä, mutta sanotaanko näin, että kerron sitten niistä muista jos ne on ajankohtaisia tänävuonna, aion olla ostamatta ihan oikeasti niitä uusia vaatteita. Kirjoittelinkin tästä jo blogiin aikaisemmin, mutta en ehkä ollut asiasta ihan 100% varma. Nyt olen.  Ilokseni tähän juttuun on tullut muitakin mukaan. Säännöt itselläni selvät : jos ostat, osta käytettynä, paitsi alusvaatteet.

Eiköhän tässä ole ihan tarpeeksi tavoitteita? Mitäs sinä olet suunnitellut tälle vuodelle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *